Butikssäljare till Office Depot Stockholm/Häggvik

Stockholm
Ansök senast 2019-11-17

Office Depot befinner sig i en spännande förändringsresa och vi söker därför efter dig som gillar förändring, är driven och engagerad med en vilja att utvecklas. Brinner du även för försäljning, att möta kunder och att kunna exponera varor på ett bra sätt? Då är du kanske vår nästa butikssäljare i Häggvik!


Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du att vara en del i den dagliga driften i våra butiker och i ett nära samarbete med kollegor och butikschefen arbeta mot tydligt uppsatta mål. Ett stort intresse för försäljning och att skapa goda, långsiktiga relationer med våra kunder är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Arbetet innebär bland annat:

 • Försäljning
 • Kassa/datorarbete
 • Varubeställning
 • Upplock av varor
 • Skyltning och prismärkning
 • Inventeringsarbete


Vi söker dig som har:

 • En positiv och engagerad attityd i mötet med kunder
 • Stor teamkänsla - tillsammans med dina kollegor jobba mot gemensamma mål
 • Intresset av att ge god kundservice - alltid ge det lilla extra när det gäller service och bemötande
 • Stort eget driv - får saker att hända

Du bör även vara resultatinriktad - en ”doer” som trivs i en händelserik miljö samt flexibel – då det ofta händer många saker samtidigt som ska hanteras. Som person måste du även vara ansvarstagande och kunna fatta kloka beslut för kunden utifrån våra riktlinjer.

Då Office Depot är ett internationellt företag och vårt koncernspråk är engelska, är det viktigt att du är flytande i engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder:

Vi kan erbjuda dig ett jobb i ett spännande internationellt företag med korta beslutsvägar och en trevlig atmosfär. I våra butiker har vi en öppen dialog och lyssnar på dina förslag och synpunkter hur vi kan förändra och förbättra för att öka servicen och försäljningen till våra kunder. Hos oss får du möjligheten att jobba med trevliga och positiva kollegor.

Tjänsten är på 75 % och placerad i Office Depots butik i Häggvik. Tjänsten är ett vikariat med tillträde så snart som möjligt, till och med 2021-07-01.


Frågor och ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 2019-11-17.

För mer information om tjänsten, kontakta Butikschef Johan Orestav, johan.orestav@officedepot.eu.


Om Office Depot

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning. Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och ca 300 medarbetare.

Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Office Depot Svenska AB är en del av Office Depot Europa som sedan 1 januari 2017 ägs av det tyska Investmentbolaget Aurelius.


Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Johan Orestav

johan.orestav@officedepot.eu

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Butikssäljare till Office Depot Stockholm/Häggvik
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %