Office Depot söker Säljspecialist Profil

Stockholm
Ansök senast 2020-02-03

Office Depot söker Säljspecialist Profil


Är du vår nya stjärna som kan bidra till att vi når våra högt uppsatta mål i försäljning av profilprodukter till nya och befintliga kunder? Vill du arbeta i ett bolag med ambitiösa tillväxtmål och där du ansvarar för en viktig del av vår verksamhet? Jobba med spännande arbetsuppgifter i ett av världens ledande kontorsserviceföretag?


Rollbeskrivning

I rollen som Säljspecialist Profil hos oss kommer du att ansvara för försäljning av Profilprodukter (Profil och Trycksaker) till befintliga kunder till Office Depot. Du arbetar nära vår säljkår som rådgivare och sakkunnig inom området Profil. Du har direktkontakt och ägandeskap för dina affärer med kunder för att säkerställa kvaliteten i leveransen.

Du är en person som har bra förståelse för helheten i leveransen, hur vi kan hjälpa kunden och ge rekommendationer/konsultation för att bättre framtida lösning. Du följer löpande upp utfall och resultat i de affärer som du deltar i för att säkerställa att vi når våra mål.

Det är viktigt att du har ordning och reda på dina uppdrag och att du är mycket strukturerad i ditt planeringsarbete.

Du kommer ingå i ett centralt team av Säljspecialister, men kommer även arbeta nära våra Profilkoordinatorer och Backoffice. Du kommer också att bidra aktivt i arbetet med förbättringar av olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget.


Arbetsuppgifter

·        Affärsägandeskap för Profilförsäljning

·        Offertarbete och koordinering av större projekt

·        Daglig kontakt med kunder, säljare och leverantörer

·        Föreslå val av produkter till kund

·        Bevaka marknadstrender

·        Följa upp försäljning utifrån målsättningar

·        Säljstödjande aktiviteter – utbildning butik/säljkår


Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom profilproduktsområdet, eller närliggande. Du är van vid att leda projekt och du har ett öga för layout, samt är van vid att läsa korrektur. Vi vill att du har eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot reklam, kommunikation, eller grafisk framställning.

Du behöver även ha goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemen Lawson M3, Superoffice och QlickView/Qlicksense.

Det är ett krav att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Vi söker dig som:

För att göra succé i detta jobb behöver du vara orädd, van med att skapa nya relationer, ha en hög aktivitetsnivå, vara en god lyssnare och bra förhandlare. Vi vill att du har varit framgångsrik inom Profilförsäljning eller närliggande område.

Vidare är du en person som trivs i en miljö där det ständigt händer saker och du triggas av att vara i ett företag som befinner sig i förändring.

 

Vi erbjuder:

Du erbjuds en plats i en flexibel och prestigelös organisation, som präglas av en stark teamkänsla och högt engagemang – där din kompetens kommer att göra skillnad. Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa och det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där det ständigt händer nya saker! Vi lever och lär att vår personliga service till kunden är det mervärde som gör oss till det självklara valet av leverantör och samarbetspartner, vi gör ditt arbetsliv enklare och mer hållbart!


Övrigt

Tjänsten är på heltid och är placerad på Office Depots huvudkontor i Solna (Stockholm).


Frågor och ansökan

Vid frågor om tjänsten går det bra att vända sig till Helene Almberg 0768 24 51 00, eller via mail helene.almberg@officedepot.eu.

Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande, dock senast 30 november 2019.


Välkommen med din ansökan om du är intresserad att vara en central del av vår framgång!

Kontaktperson

Helene Almberg

helene.almberg@officedepot.eu

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Office Depot söker Säljspecialist Profil
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %